Tervetuloa Tuottaja kulttuurihyvinvointialalla -koulutuskokonaisuuteen!
3. osa maanantaina 20.1.2025 klo 14.00-16.00.
Tapahtuma järjestetään hybriditoteutuksena, eli voit tulla paikan päälle SeAMKille (Frami F407, 4.krs) tai osallistua Teamsin kautta etänä.
Koulutus on suunnattu kulttuuri- ja sote- ja kasvatusalan ammattilaisille.
Saat perustiedot kulttuurihyvinvoinnista ja erilaisista mahdollisuuksista hankkia hyvinvointia tukevaa kulttuuritarjontaa erityisesti sote- ja kasvatusalalle.
Kulttuurihyvinvoinnin toimialan ydintä on moniammatillisuus ja työtä tehdään verkostoissa erilaisilla yhdyspinnoilla. Tuottajana kulttuurihyvinvoinnin kentällä toimiessa on tärkeää hahmottaa kulttuurihyvinvoinnin toimialan kokonaisuus ja sen erityispiirteet.
Kulttuurihyvinvoinnin asiantuntija Satu Kokkoniemen vetämässä osiossa pureudutaan kulttuurihyvinvoinnin rakenteisiin, toimijoihin ja toimintaa ohjaaviin linjauksiin (lait, ohjelmat ja strategiat) sekä perehdytään siihen, miten niiden parissa luovitaan tuottajan työssä. Lisäksi tutkitaan, minkälaisia yhdyspintoja ja verkostoja kulttuurihyvinvoinnin kentältä löytyy, miten yhteistyö kulttuurihyvinvoinnin parissa rakentuu ja minkälaisissa rooleissa tuottaja tällä kentällä toimii.
Satu Kokkoniemi on kulttuurialan ammattilainen, joka on erikoistunut hyvinvointi- ja yhdyspintatyöhön. Hänellä on lähes 20 vuoden mittainen työura kulttuurin ja taiteen, julkishallinnon sekä hanke- ja kehittämistyön parissa. Viimeksi hän on työskennellyt Taiteen edistämiskeskuksessa kulttuurihyvinvoinnin asiantuntijapalveluissa erityisasiantuntijana. Kokkoniemi on koulutukseltaan kulttuurituottaja (AMK) ja hän opiskelee parhaillaan kulttuuripolitiikkaa Jyväskylän yliopistossa.
Ilmoittaudu viimeistään 16.1.2025 tästä.
Tuottajakeskus Living Lab -projektia koordinoi Tampereen ammattikorkeakoulu kumppaneinaan Metropolia Ammattikorkeakoulu, Seinäjoen ammattikorkeakoulu, Humanistinen ammattikorkeakoulu ja elävän musiikin edunvalvontajärjestö LiveFIN ry. Hankeaika 1.1.2024-30.6.2026. Hanke on Euroopan unionin osarahoittama.